Comunicat de presă

 

Bucureşti, 26 Iunie 2014

 

Promedica24 lansează noile oferte de muncă pentru îngrijitori de batrâni în Germania pe perioada verii

 

Ofertele de muncă sezonieră în afara ţării reprezintă pentru persoanele care prin natura activităţii au o perioadă mai lungă de vacanţă sau de concediu, cum ar fi profesorii sau educatorii, oportunităţi de a-şi suplimenta veniturile pe perioada verii. Pentru această categorie de persoane, Promedica24 oferă posturi de îngrijitor de batrâni în Germania pe o lună, două sau trei, în funcţie de opţiunea fiecărui candidat. Compania asigură angajare pe bază de contract, plata primelor CAS şi asigurare adiţională în caz de îmbolnăvire în Germania, organizează călătoria spre şi dinspre Germania şi acoperă toate costurile cu transportul. Îngrijitorul beneficiază de cazare şi masă în casa persoanei îngrijite. Salariile care se oferă pentru aceste posturi variază în funcţie de experienţa îngrijitorului şi de nivelul de limbă germană şi ajung până la suma de 1300 de euro.

Pentru a putea ocupa un astfel de post, primul pas este susţinerea unui interviu telefonic în cadrul căruia se verifică respectarea cerinţelor minine şi cunoştinţele de limbă. În cazul în care persoana respectivă trece interviul telefonic, este invitată la cel mai apropiat birou regional al companiei Promedica24, unde i se oferă o remuneraţie în funcţie de experienţă şi de nivelul de limbă germană. În cazul în care candidatul acceptă, încep demersurile pentru generarea contractului. După semnarea acestuia se organizează un curs de pregătire şi se trimite CV-ul candidatului către client. În cazul în care persoana este acceptată, se organizează plecarea în Germania. 

“Orice persoană serioasă care are cunoştinţe de limba germană ce îi permit să poarte o conversaţie cu persoana îngrijită şi efectuarea sarcinilor curente, care are permis de conducere şi experienţă în îngrijirea persoanelor în vârstă sau bolnave poate fi un candidat bun pentru aceste posturi. Noi asigurăm gratuit instruirea necesară în ceea ce priveşte îngrijirea batrânilor, ne ocupăm de toate formalităţile, oferim toate informaţiile necesare înainte de plecare precum şi asistenţă pe întreaga durată a şederii”, spune Corneliu Naforniţă, Recruitment Manager la Promedica24 Romania.

Activitatea îngrijitorului constă în îngrijirea persoanei în vârstă sau bolnave care nu poate să aibă grijă de sine însăşi, oferindu-i asistenţă primară, fiind atentă la bunăstrarea acesteia, organizându-i timpul prin jocuri, plimbări şi conversaţii şi efectuând lucrări casnice simple, precum menţinerea curăţeniei, efectuarea cumpărăturilor sau gătit.

Despre Promedica24

Promedica24 prestează servicii de îngrijire pentru clienţi individuali şi instituţii din Germania. În numele acestora caută şi pregăteşte candidaţii pentru muncă, le asigură forma legala de muncă şi le organizează şederea în străintate. Echipa Promedica24 este formată din îngrijitoare şi asistente calificate precum şi consultanţi şi recrutori care au cunoştinţe bogate în ceea ce priveşte procedurile şi standardele serviciilor medicale şi de îngrijire, procedurile şi standardele serviciilor de recrutare şi condiţiile de recrutare din fiecare ţară. Promedica24 deţine mai multe certificări, printre care şi certificarea de calitate ISO 9001:2008.

 

Informaţii în completare