În majoritatea companiilor din România se simte deja aerul de sărbătoare. Oamenii se gândesc la cozonaci, pască și la duminica petrecută alături de cei dragi. Familia Promedica 24 s-a pregătit de asemenea temeinic. 

În perioada 27 martie – 3 aprilie, filialele Promedica24 au organizat, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, întâlniri ale doamnelor cu care colaborează pentru îngrijirea persoanelor vârstnice din Germania.

Aceste întâlniri au avut scopul de a oferi participantelor ocazia de a se cunoaște și de a-și împărtăși experiențele dobândite de-a lungul timpului, în activitatea de îngrijire a vârstnicilor.

În cadrul acestei desfăşurări, doamnele au avut ocazia să-şi pună în valoare creativitatea, prin ornarea diferitelor coşuleţe cu ouă colorate, bomboane şi ciocolată. Imaginaţia le-a fost pusă la încercare pentru a crea cele mai frumoase aranjamente de Paşti.

Despre Promedica24 

Promedica24 prestează servicii de îngrijire pentru clienţi individuali şi instituţii din Germania. În numele acestora caută şi pregăteşte candidaţii pentru muncă, le asigură forma legala de muncă şi le organizează şederea în străintate. Echipa Promedica24 este formată din îngrijitoare şi asistente calificate precum şi consultanţi şi recrutori care au cunoştinţe bogate în ceea ce priveşte procedurile şi standardele serviciilor medicale şi de îngrijire, procedurile şi standardele serviciilor de recrutare şi condiţiile de recrutare din fiecare ţară. Promedica24 deţine mai multe certificări, printre care şi certificarea de calitate ISO 9001:2008.

Informaţii în completare