Bazele sportive reprezinta un capitol inca deficitar al Romaniei, comparativ cu alte state din Europa. Lucrurile, insa, au inceput sa se indrepte in acest sens, astfel, constructiile de baze sportive au crescut semnificativ in ultimii ani, mai ales datorita initiativei sectorului privat si cu putine referinte catre sectorul public, referindu-ne in special la administratii locale, gradinite, scoli si licee.

Acatrans este una dintre putinele firme din Romania cu vasta experienta in construirea de terenuri sportive, avand cele mai complete dotari pentru a maximiza atractivitatea terenurilor si pentru a satisface cerintele din ce in ce mai sofisticate ale clientilor nostri.

O baza sportiva reprezinta o lucrare de o complexitate aparte, si din experienta Alcatrans putem afirma ca nici o lucrare nu se aseamana cu alta. Totul depinde de cerintele clientilor nostri.

In cazul bazelor sportive, pe langa terenul sportiv propriu zis, acesta trebuie sa contina si elemente de siguranta. In primul rand, pregatirea terenului pe care urmeaza a fi amplasat suprafata de joc trebuie reamenajata in cazul in care este nevoie de acest lucru. Astfel, in acest caz vorbim de betonare, nivelare, turnarea fundatiei, etc. Alte elemente de siguranta reprezinta plasele de protectie, gardul ce imprejmuieste terenul.

Atunci cand construim un teren de sport la standarele secolului XXI, trebuie sa ne gandim si la vestiarele pentru ca jucatorii sa se echipeze. Alcatrans poate oferi module special construite in acest sens, dotate cu dulapuri pentru depozitarea haielor de schimb si dusuri. In completarea unui teren sportiv de inalta calitate, putem anenaja tribune, instaltia de nocturna si penru a face respectivul teren atractiv pe toata perioada anului, se poate acoperi terenul intr-un balon presostatic, care va proteja atat jucatorii cat si suprafata de joc de ploi sau ninsori.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa va incurajam sa apelati la Acatrans - www.gazonartificial.ro, indiferent de complexitatea proiectului pe care il aveti.

Informaţii în completare