Bazele sportive reprezinta un capitol inca deficitar al Romaniei, comparativ cu alte state din Europa. Lucrurile, insa, au inceput sa se indrepte in acest sens, astfel, constructiile de baze sportive au crescut semnificativ in ultimii ani, mai ales datorita initiativei sectorului privat si cu putine referinte catre sectorul public, referindu-ne in special la administratii locale, gradinite, scoli si licee.

Acatrans este una dintre putinele firme din Romania cu vasta experienta in construirea de terenuri sportive, avand cele mai complete dotari pentru a maximiza atractivitatea terenurilor si pentru a satisface cerintele din ce in ce mai sofisticate ale clientilor nostri.

O baza sportiva reprezinta o lucrare de o complexitate aparte, si din experienta Alcatrans putem afirma ca nici o lucrare nu se aseamana cu alta. Totul depinde de cerintele clientilor nostri.

In cazul bazelor sportive, pe langa terenul sportiv propriu zis, acesta trebuie sa contina si elemente de siguranta. In primul rand, pregatirea terenului pe care urmeaza a fi amplasat suprafata de joc trebuie reamenajata in cazul in care este nevoie de acest lucru. Astfel, in acest caz vorbim de betonare, nivelare, turnarea fundatiei, etc. Alte elemente de siguranta reprezinta plasele de protectie, gardul ce imprejmuieste terenul.

Atunci cand construim un teren de sport la standarele secolului XXI, trebuie sa ne gandim si la vestiarele pentru ca jucatorii sa se echipeze. Alcatrans poate oferi module special construite in acest sens, dotate cu dulapuri pentru depozitarea haielor de schimb si dusuri. In completarea unui teren sportiv de inalta calitate, putem anenaja tribune, instaltia de nocturna si penru a face respectivul teren atractiv pe toata perioada anului, se poate acoperi terenul intr-un balon presostatic, care va proteja atat jucatorii cat si suprafata de joc de ploi sau ninsori.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa va incurajam sa apelati la Acatrans - www.gazonartificial.ro, indiferent de complexitatea proiectului pe care il aveti.

Clujul este unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, atât din punct de vedere economic dar și turistic. De asemenea Cluj Napoca este un centru studențesc cunoscut atât la nivel național cât și internațional. Un număr de peste 160.000 de studenți urmează cursurile facultăților din Cluj Napoca. Toți acești studenți iși caută o locuință, fie ea de închiriat, fie de cumpărat.

Exită doua modalități prin care va puteți găsi un apartament sau o garsoniera: fie optați pentru o agenție imobiliara Cluj sau cumparați ziarul Piața de la A la Z.
Daca alegeți sa cumpărați ziarul , totul este simplu, cautați anunțurile care vă interesează si pe cont propriu vă întâlniți cu proprietarii apartamentelor care sunt de vânzare sau de închiriat. Problema apare în momentul în care nu cunoașteți orașul și vă este foarte greu sa vă deplasați. Asfel cei mai mulți apelează la taxi pentru a ajunge in locația exactă. Concluzia bani cheltuiți si oboseală.

Cel mai înțelept ar fi să optați pentru o agenție imobiliară. Aceasta vă va pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a găsi ceea ce vă doriți. Astfel un agent de vânzări vă va prezenta toate ofertele de apartamente din Cluj de care dispune, veți stabili un interval orar în care veți vizita tot ceea ca dumneavoastra doriți iar în general agentul de vânzări dispune de un mijloc de transport propriu.

Nu va fi necesar să cheltuiți bani pe taxi sau pe mijloace de transport în comun, nu veți pierde timp cautând adresa exacta. Cautarea unui apartament de închiriat sau a unui apartament de vânzare în cluj Napoca poate da celor mai mulți bătai de cap. Astfel o agenție imobiliară vă scapă de toate bătaile de cap, agenții ocupându-se de cele mai multe ori chiar și de realizarea actelor necesare pentru o chirie Cluj Napoca sau a celor necesare pentru cumpărarea sau vânzarea unui apartament.

Ziarul nu este întotdeauna cea mai bună variantă, majoritatea anunțurilor publicate săptămânal fiind tot a agențiilor imobiliare. Veți avea surprize crezând că vă veți întâlni cu proprietarul apartamentului dar de fapt un agent imobiliar va apărea la întâlnire.

Majoritatea agențiilor imobiliare au site-uri proprii pe care le puteți accesa, oferindu-vă informații și fotografii ale apartamentelor de închiriat si de vânzare. Aveți posibilitatea să alegeți exact ceea ce vă place, făra a fi nevoiți să vă deplasați. Nu veți mai pierde timp vizionând apartamente din Cluj care nu va încantă.
Cel mai practic este sa optați pentru o agenție imobiliară Cluj, veți realiza ca timpul pierdut înseamnă bani și nu este în avantajul dumneavoastră.

Panourile Solare pentru apa calda. Se merita?

In ultima perioada interesul manifestat de public pentru panouri solare a crescut exponential. Energiile regenerabile reprezinta un subiect de interes pentru multe persoane deoarece promite reducerea costurilor cu intretinerea casei si nu numai.

Unul dintre cele mai des intalnite scopuri pentru care energia solara este captata si folosita o reprezinta incalzirea apei menajere. In acest domeniu progresele tehnologice au fost atat de mari incat, in ultimii ani, panourile solare pentru incalzirea apei au ajuns la grade de eficienta de ~93-94% in transformarea energiei solare in energie termica.

Ce avantaje imi ofera panourile solare?
Luam in discutie un caz concret si anume o familie cu 3 persoane. Media europeana a consumului de apa calda menajera este de 50L/persoana/zi. De aici rezulta ca un panou solar nepresurizat de 150L poate satisface in totalitate nevoia de apa calda a unei familii de 3 persoane, pe toata perioada primaverii, verii si toamnei, acesta nefiind functional si pe perioada iernii. Exista, desigur si modele de panouri cu funtionare pe intreaga perioada a anului, dar cu costuri de instalare mai mari. In cazul de fata, un panou solar nepresurizat de 150L costa ~300EURO, cost ce poate fi amortizat in 2-3 ani, in functie de consumul fiecarei familii.

SC TopSolar SRL este importator direct de panouri solare pentru apa calda si incalzire si va poate furniza orice tip de panou pentru a va realiza propriul sistem de captare a energiei solare.
www.panourisolare.com

Echipamentele de birou Konica Minolta prezinta un real avantaj, datorita faptului ca au un consum foarte redus de energie. Valoarea TEC reprezinta consumul de energie standard, saptamanal al unui produs electric, calculat pentru o utilizare medie. Noile echipamente Konica Minolta  intra mult mai repede in sfera eco, reducand considerabil pierderile enrgetice, comparativ cu produsele anterioare.

Avantajul eco ajuta la reducerea costurilor de functionare, sprijina demersurile ecologice ale companiei Konica Minolta, al carei obiectiv principal este imbunatatirea continua a tehnologiei, pentru un consum de energie redus si o amprenta de carbon cat mai mica.

In ultimii ani, consumul de energie a continuat sa scada considerabil. Bizhub C452, echipamentul comercializat in prezent, foloseste mai putin de jumatate din energia necesara predecesorului sau, bizhub C450. Principalele motive pentru aceasta reducere dramatica a consumului de energie sunt tehnologia pe care tonerul Konica Minolta Simitri HD si tehnologia de fixare IH le au.

Totodata, C652 este mai rapid decat bizhub C450, diferenta facand-o viteza cele 20 pagini pe minut, folosind doar jumatate din energia acestuia. Astfel, consumul de energie poate fi redus la considerabil, in timp ce vitezele de imprimare vor continua sa creasca de la an la an.

Bludesign SRL produce direct la preturi decente halate pentru industria medicala. Gama de halate medicale acopera suficient cerintele de echipare si lucru al oricarei firme din domeniu.

Pe baza de comanda putem produce halate medicale personalizate. Preturile pentru halatele produse de noi incep de la 17 lei pentru comenzi de 1000 de bucati.

Materialele folosite la producerea diverselor tipuri de halate medicale respecta STAS-urile si sunt omologate. Calitatea executiei e fara repros. Orice produs din gama de halate medicale este la nivel de top in clasa sa. Halate medicale au sistem de inchidere cu nasturi sau capse.

Tesatura din care sunt confectionate este de inalta calitate folosita exclusiv pentru domeniul medical respective 65% poliester si 35% bumbac cu o densitate de 200 grame pe metru patrat. Marimile disponibile pentru aceste halate medicale sunt de la XS la 2XL

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii referitoare la tipurile de halate medicale care va intereseaza.

 

Despre Bludesign SRL

Infintata cu peste 10 ani in urma, ne-am specializat pe productia de halate medicale, halate medici, echipamente de protectie si lucru, sacouri barbati. Liniile noastra de productie sunt ultramoderne asigurand o calitate excelenta a produsului finit. Totodata folosim doar materiale de calitate, omologate.

 

Contact: Romica - director general

Telefon: 0723.009.441

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.bludesign.ro

Informaţii în completare