EGAcont, este o firma de contabilitate din Bucuresti ce vine in sprijinul antreprenorilor aflati la inceput de drum cu facilitatea INFIINTARE FIRMA GRATUIT! Astfel, EGAcont, ofera noilor sai clienti posibilitatea de a economisi bani si timp inca de la inceputul colaborarii, sustinand afacerile noi in vederea durabilitatii si succesului acestora.

  Un aspect mai putin cunoscut este faptul ca, inainte de infiintarea firmei, ar trebui consultat un contabil care sa va indrume in alegerea formei juridice si fiscale a societatii, totul pentru a elimina costurile suplimentare intervenite ulterior infiintarii datorita lipsei de informatii initiale!

 O alta facilitate oferita clientilor sai, ce ne deosebeste de alte firme de contabilitate, este faptul ca beneficiati de servicii de contabilitate pe baza de abonament lunar, tarif ce cuprinde contabilitate completa,consultanta si  salarizare negociat impreuna cu dumneavoastra la semnarea contractului de prestari servicii contabile. 

Cresterea numarului de salariati sau modificarea volumului de activitate nu sunt factori care atrag implicit majorarea tarifului contabil.  In domeniul contabilitate, EGAcont,   firma de contabilitate Bucuresti, functioneaza pe principiul colaborarilor de lunga durata, sub semnul increderii si sigurantei in care tariful poate ramane acelasi perioade indelungate pana la intervenirea modificarilor majore ale activitatii societatii dumneavoastra.

Pentru informatii si detalii despre oferta EGAcont

Tel.072.240.059

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

http://conta.freewb.ro

http://egacont.wordpress.com

http://www.firma-contabilitate.blogspot.ro

http://www.evidentacontabila.blog.com

 

Despre Expert Group Accounting

Expert Group Accounting este o firma de contabilitate, expertiza contabila si audit financiar creata din dorinta de a veni in sprijinul antreprenorilor mici si mijlocii, de a-i directiona spre o dezvoltare corecta si durabila a afacerii lor.

Firma de contabilitate EGAcont Bucuresti vine in intampinarea clientilor sai cu experienta in domeniu de 10 ani , seriozitate si profesionalism.

 

 

Informaţii în completare