Diferenta de pret a produselor biologice

Multi oameni sunt de parere ca diferenta de pret a produselor biologice este doar o tehnica de a face un profit repede si nemeritat, astfel ca prin oferirea unor preparate cu costuri minime de productie sa obtii cat mai multi bani in defavoarea acelor produse studiate intens in laborator si care ofera rezultate minune peste noapte.

De fapt, natura nu a continua sa ne uimeasca niciodata, iar la ora actuala se cunosc o sumedenie de plante si seminte prin a caror prelucrare rezulta substante cu un potential terapeutic fascinant. Pentru a obtine in schimb toate aceste beneficii este important ca natura sa nu fie „obligata” prin substante chimice, compusi toxici sau alte componente industriale ce au rolul de a grabi procesul de fabricatie.

Agricultura biologica este baza oricarui produs bio de calitate, dar pentru a intreprinde o asemenea actiune este necesar curajul. Daunatorii prezenti pot compromite o mare parte din recolta, astfel ca tot profitul producatorului se duce la vale. Mai mult decat atat, fara ingrasaminte chimice plantele sau semintele nu cresc suficient de mari pentru a fi prelucrate corect, deci iata inca un dezavantaj. Cu toate acestea, uleiul esential obtinut din agricultura biologica este mult mai calitativ decat cel obtinut dintr-o planta care a fost „incarcata” de pesticide si ingrasaminte.

Mai mult decat atat, aceste uleiuri pot contine urme de compusi toxici care prin prelucrare nu se pierd si sunt adauti in respectivul produs care apoi este comercializat, iar cumparatorul poate dezvolta diverse reactii adverse. Avand in vedere toate aceste argumente sper ca intelegi de ce un produs bio are adeseori un pret mai ridicat decat un altul produs la scara industriala. Daca tot am amintim despre acest procedeu de fabricatie atunci ar trebui sa stii ca toate aceste preparate care sunt produse pe banda rulanta devin mai ieftine datorita costului de productie care este mult mai scazut – regula care nu se aplica mereu in cazul produselor biologice.

Dwyn Shop te trimite la Roma!

Magazinul Dwyn Shop (www.dwyn.ro), care ofera o gama larga de echipamente electronice si IT la preturi foarte mici, a implinit recent 10 ani. Cu aceasta ocazie, magazinul lanseaza un concurs al carui castigator va fi trimis impreuna cu jumatatea sa, timp de 4 zile (3 nopti) la Roma. Premiul include biletul de avion Bucuresti-Roma-Bucuresti, toate taxele incluse, cazare 3 nopti la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus. 

Ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrezi pe pagina magazinului si sa comandati un produs/produse in valoare de minim 100 ron pana la data de 17 martie, 2014. Pentru fiecare 100ron din comanda dumneavoastra veti primi cate un punct. Fiecare punct reprezinta o sansa de castig. Punctele acumulate se pot vizualiza si gestiona din contul dumneavoastra la sectiune “Punctele mele”.

       Concurentii au posibilitatea de a participa de mai multe ori, inscrierea se face automat, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va monitorizati punctele.

Regulamentul concursului il poate fi vizualizat pe pagina online a magazinului.

Castigatorul va fi extras pe data de 19 Martie si va fi anuntat pe pagina oficiala de facebook a magazinului. Mai multe detalii pe pagina concursului http://www.dwyn.ro/p-promotiile_saptamanii

Informaţii în completare