Un accesoriu foarte util din punctual meu de vedere sunt tavitele pentru portbagaj. De obicei orice masina este echipata cu un astfel de accesoriu, dar sunt si unele ce nu au astfel de tavite pentru portbagaj.

In cazul in care masina dumneavoastra are tavite portbagaj care sunt uzate sau nu are deloc, va recomand sa achizitionati un astfel de accesoriu, deoarece este foarte util. In primul rand daca aveti nevoie sa carati diverse lucruri in portbagaj aceste tavite sunt foarte utile in cazul in care lucrurile carate sunt putin murdare, lasa diverse urme sau involuntar se varsa in timpul deplasarii. In toate aceste cazuri aceste tavite portbagaj sunt foarte utile deoarece daca apar probleme de acest gen se scot foarte usor din portbagaj si se scutura, apoi se monteaza inapoi in masina si sunt ca si noi. Un astfel de accesoriu foarte util in orice masina nu este foarte scump, dar in cazul in care il comandati aveti mare grija la dimensiunile pe care le are pentru a se potrivi perfect in portbagajul masinii dumneavaostra si pentru a urma conturul portbagajului.

In cazul in care va hotarati sa cumjparati un astfel de accesoriu, aveti grija la cateva aspect importante in alegerea unei tavite pentru portbagajul masiniii dumneavoastra. In primul rand, aceste tavite este recomandat sa fie confectionate dintr-un material plastic flexibil si durabil, fara miros si care este rezistent la temperaturi inalte si joase. In nici un caz sa nu cumparati tavite pentru portbagaj din cauciuc, deoarece aceste tavite dupa o anumita perioada de utilizare prind un miros urat, care se va imprastia in toata masina. Mai mult decat atat, tavitele din cauciuc imbatranesc in timp, pe cand tavitele confectionate din plastic se mentin foarte bine in timp.

Eu unul recomand cu caldura cumpararea si instalatea pe orice masina a acestor tavite pentru portbagaj, pentru ca sunt foarte utile si nu ofera decat avantaje masinii.

Informaţii în completare