Comunicat de presă

Bucureşti, 08 August 2014

 

Promedica24 a obţinut certificarea de calitate TÜV Rheinland.

 

În luna iulie, Promedica24 a obţinut certificatul TÜV Rheinland, acest pas fiind urmarea firească a eforturilor constante pe care compania le depune pentru îmbunătăţirea modului de lucru şi a calităţii serviciilor prestate.

Cu peste 16.000 de angajaţi în peste 500 de locaţii din peste 65 de ţări, TÜV Rheinland este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de certificare din lume. O organizaţie certificată lucrează pe baza unui sistem de management. TÜV Rheinland verifică dacă acest sistem de management este conform cu normele relevante şi după aceea emite un certificat. Clienţii şi partenerii unei organizaţii certificate au astfel siguranţa că acea companie lucrează respectând mai înalte standarde. Pentru menţinerea certificării, compania este verificată periodic.

Pe o piaţă în care reputaţia companiilor prestatoare de servicii a avut de suferit din cauza practicilor unor companii care urmăreau doar obţinerea profitului pe termen scurt, obţinerea unei certificări din partea unei organizaţii precum TÜV Rheinland este extrem de importantă. ”Românii îşi doresc să lucreze în străinătate şi mai ales Germania însă sunt neîncrezători deoarece au existat şi încă există foarte multe probleme. Au fost cazuri în care oamenii au plătit comisioane fără primi în final locul de muncă promis sau în care au ajuns în străinătate şi au fost nevoiţi să lucreze în condiţii mult mai grele decât cele discutate iniţial cu firma de recrutare. Din cauza acestor practici au avut de suferit şi  companiile serioase cum ar fi Promedica24. Oamenii nu mai cred în promisiuni şi au nevoie de dovezi. De aceea pentru noi obţinerea acestui certificat reprezintă un pas important pentru a convinge oamenii că există firme serioase în acest domeniu şi că pot lucra în siguranţă în străinătate”, spune Corneliu Naforniţă, Recruitment Manager la Promedica24 Romania.

 

Despre Promedica24

Promedica24 prestează servicii de îngrijire pentru clienţi individuali şi instituţii din Germania. În numele acestora caută şi pregăteşte candidaţii pentru muncă, le asigură forma legală de muncă şi le organizează şederea în străintate. Echipa Promedica24 este formată din îngrijitoare şi asistente calificate precum şi consultanţi şi recrutori care au cunoştinţe bogate în ceea ce priveşte procedurile şi standardele serviciilor medicale şi de îngrijire, procedurile şi standardele serviciilor de recrutare şi condiţiile de recrutare din fiecare ţară. Promedica24 deţine mai multe certificări, printre care şi certificarea de calitate ISO 9001:2008.

Informaţii în completare