Dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL anunță lansarea pe piata imobiliară clujeană a unui nou concept imobiliar modern, de tip german - Gardenia Residence - amplasat in zona Borhanci, Cluj-Napoca.

Acest proiect este vândutîn exclusivitate cu comision 0% de cătreagenția Welt Imobiliare.

Gardenia Residence se află la doar câteva minute de centrul oraşului Cluj-Napoca, în zona de vile a Borhanciului. Acest proiect se construieşte pe un teren de 21.000 mp şi se pregăteşte să devină o adevărată comunitate, în care locuitorii își vor regasi confortul, siguranțași modernitatea unei case la care au visat.

Îmbinând armonios 4 imobile cu 64 de apartamente, 28 de vile cu grădină, spaţii comerciale destinate serviciilor publice şi grădiniţă pentru copii, cu pasaje pietonale şi garaje subterane, toate acestea se integrează într-un mod plăcut cu împrejurimile, generând spaţii naturale ideale pentru promenadă.

Dezvoltatorul acestui proiect oferăgratuit viitorilor locuitori ai ansamblului un parc privat închis cu suprafaţa de 3600 mp. Acest ansamblu imobiliar este amenajat astfel încât să fie o oază de relaxare şi de bucurie atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici.

Imobilele din Gardenia Residence vor avea un regim de înălţime redus, S+P+2E+ER.Cele 4 imobile vor fi dotate cu lifturi silenţioase cu cabine şi uşi din inox. Intrarea în complex se va face pe un drum privat, dotat cu barieră.

Apartamentele cu 2 camere din Gardenia Residence au suprafeţe cuprinse între 52.00 mp şi 63.89 mp, iar cele cu 3 camere, între 65.72 mp şi 97.59 mp. Întreaga suprafaţă a fost gândită pentru a fi utilizată la maximum, astfel că apartamentele au compartimentare open space, living cu bucătărie, plus unul sau două dormitoare. Fiecare apartament dispune de terase ale căror suprafeţe ajung până la 68 mp. Apartamentele vor conferi, pe lângă suprafaţa vastă a teraselor, panorame de neuitat asupra oraşului şi a împrejurimilor.

Pentru colectarea deșeurilor s-a optat pentru un sistem modern, discret, selectiv de platforme subterane conceput în Austria.

Membrii acestei adevărate comunităţi vor putea să se bucure de tot ceea ce oferă acest ansamblu la începutul anului 2018. Imobilele vor fi predate la stadiul de semifinisat, pregătite pentru a fi finisate după bunul gust şi exigenţa viitorilor locatari.

 

Gross & Gross Construct SRL

Compania Gross & Gross Construct a fost înfiinţată în anul 2002 de către un grup de dezvoltatori imobiliari din Israel, având o expertiză strategică de peste 30 de ani în acest domeniu si proiecte imobiliare pe piata locala si in Israel.

Welt Imobiliare SRL

Welt Imobiliare este o agenţie imobiliară din Cluj Napoca care activează cu succes pepiaţa de profil începând din anul 2003. Prin calitatea serviciilor oferite, Welt Imobiliare şi-acâştigat încă de la începutul activităţii un bun renume, fiind azi o firma importantă şi respectată în Cluj Napoca.

Comunicat de presă

Bucureşti, 08 August 2014

 

Promedica24 a obţinut certificarea de calitate TÜV Rheinland.

 

În luna iulie, Promedica24 a obţinut certificatul TÜV Rheinland, acest pas fiind urmarea firească a eforturilor constante pe care compania le depune pentru îmbunătăţirea modului de lucru şi a calităţii serviciilor prestate.

Cu peste 16.000 de angajaţi în peste 500 de locaţii din peste 65 de ţări, TÜV Rheinland este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de certificare din lume. O organizaţie certificată lucrează pe baza unui sistem de management. TÜV Rheinland verifică dacă acest sistem de management este conform cu normele relevante şi după aceea emite un certificat. Clienţii şi partenerii unei organizaţii certificate au astfel siguranţa că acea companie lucrează respectând mai înalte standarde. Pentru menţinerea certificării, compania este verificată periodic.

Pe o piaţă în care reputaţia companiilor prestatoare de servicii a avut de suferit din cauza practicilor unor companii care urmăreau doar obţinerea profitului pe termen scurt, obţinerea unei certificări din partea unei organizaţii precum TÜV Rheinland este extrem de importantă. ”Românii îşi doresc să lucreze în străinătate şi mai ales Germania însă sunt neîncrezători deoarece au existat şi încă există foarte multe probleme. Au fost cazuri în care oamenii au plătit comisioane fără primi în final locul de muncă promis sau în care au ajuns în străinătate şi au fost nevoiţi să lucreze în condiţii mult mai grele decât cele discutate iniţial cu firma de recrutare. Din cauza acestor practici au avut de suferit şi  companiile serioase cum ar fi Promedica24. Oamenii nu mai cred în promisiuni şi au nevoie de dovezi. De aceea pentru noi obţinerea acestui certificat reprezintă un pas important pentru a convinge oamenii că există firme serioase în acest domeniu şi că pot lucra în siguranţă în străinătate”, spune Corneliu Naforniţă, Recruitment Manager la Promedica24 Romania.

 

Despre Promedica24

Promedica24 prestează servicii de îngrijire pentru clienţi individuali şi instituţii din Germania. În numele acestora caută şi pregăteşte candidaţii pentru muncă, le asigură forma legală de muncă şi le organizează şederea în străintate. Echipa Promedica24 este formată din îngrijitoare şi asistente calificate precum şi consultanţi şi recrutori care au cunoştinţe bogate în ceea ce priveşte procedurile şi standardele serviciilor medicale şi de îngrijire, procedurile şi standardele serviciilor de recrutare şi condiţiile de recrutare din fiecare ţară. Promedica24 deţine mai multe certificări, printre care şi certificarea de calitate ISO 9001:2008.

Colaborarea dintre producatorul de carucioare pentru copii Mystroll Baby si Stefano Bellini de la Baby-Italia a condus la rezultate spectaculoase. Noile dezvoltari implementate de Mystroll in 2014, precum cadru robust din aliaj aluminiu cu sistem click & go pentru accesorii, maner din piele, suspensii off-road, roti cu design sportiv, sistem iluminare si semnalizare cu Led-uri, sunt acum asociate cu materiale textile de exceptie:- textura cu tuseu placut, - calitatea si originalitatea culorilor si modelelor, - tratamente: ignifugate, tratate antistatic si anti-murdarire, impermeabilizare.

 

Calitatea actului de design isi are esenta in  bunul gust si stiinta cu care sunt asociate culorile si texturile pe acelasi carucior, transformand fiecare propunere intr-un obiect de arta. Cadrul caruciorului, negru sau argintiu la variantele standard, a fost inlocuit in cazul acestor obiecte de design cu un cadru alb, iar aspectul off-road al rotilor a fost indulcit, prin adaugarea de spite de culoare alba, de o eleganta desavarsita.Geanta de voiaj este acum un accesoriu de moda. Singurul motiv pentru care nu va fi oferita in marile magazine de moda de la Paris sau Milano, este pretul extrem de mic, parte a politicii de marketing si  punct forte al Mystroll, Cel mai bun raport Pret/Calitate.Pentru cei ce nu au aflat inca foarte multe despre carucioarele Mystroll, este demn de mentionat ca sunt singurele carucioare capitonate la interior, cu bumbac egiptean, un sortiment unic de bumbac din care se confectioneaza lenjerii de pat de cea mai inalta calitate. Confortul bebelusului in landourile Mystroll atinge perfectiunea: salteluta Memory form, tuse placut, antistatic, anticaterian.

Cele 18 modele de carucioare pentru copii din colectia Mystroll- Design, vor fi lansate in Romania cu ocazia Baby-Boom aprilie si vor fi comercializate numai prin magazine Baby Boutique, urmand a fi aduse la comanda cu un termen de livrare de cca 30 zile.  Aceasta colectie de carucioare va fi comercializata la un pret promotional de 2400 Lei, inclusiv TVA, in varianta 3 in 1.

Distribuitorul exclusiv in Romania al marcilor Mystroll si Baby-Italia este TUCOR SRL,

Bucuresti, Str.Gen.Berthelot 99,

Tel. 0212203060.

Chiar dacă greu de crezut proprietarii apartamentelor de închiriat, nu iși doresc să obțină un preț cât mai ridicat ci să aibă parte de chiriași serioși. Cel mai potrivit moment pentru a renegocia tariful lunar pentru chirie Cluj este sezonul rece. Sectorul imobiliar trece printr-o perioadă de stagnare pe parcursul anotimpului rece.

Cea mai cerere de chirii este la începutul anului universitar, în septembrie și octombrie, astfel că indiferent că ești un chiriaș longeviv sau te muți în alt imobil în fiecare an, sezonul rece este cel mai prielnic moment pentru a renegocia contractul de închiriere.

Iată câteva sfaturi utile pentru renegocia chiria lunară:

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să studiați piața. Prin studiul pieței înainte de a stabili întâlnirea cu proprietarul veți fi foarte bine informat asupra tarifelor care se practică în perioada respectivă în zonele în care locuiți.

În ultimii ani chiriile au cunoscut o ușoară scădere odata cu criza, dar este bine să știți exact care sunt intervalele în care se încadrează prețurile în prezent pentru a-i propune proprietarului un preț cât mai aproape de realitatea pieței. Trebuie să vă interesați și asupra prețurilor din celelalte zone ale orașului pentru a avea termen de comparație.
Dacă doriți puteți face o listă pe care să o prezentați proprietarului ca fiind principalul argument adus în renegocierea tarifului de închiriere.

Există o mulțime de alte apartamente de închiriat pe piața imobiliară iar proprietarul dumneavoastră este conștient că poate pierde dacă nu este dispus să negocieze.

Un atuu important în procesul de negociere este să dovediți că sunteți un chiriaș de încredere. Chiar dacă proprietarii iși doresc câștiguri substanțiale, acesta nu este cel mai important factor ci faptul că iși doresc o persoană de încredere. Proprietarii încredințează chiriașului bunurile lor de valoare din apartament.
Plata la timp a tuturor cheltuielilor, faptul ca a-ți avut grijă de apartament sunt lucruri care contează pentru proprietar și lucruri care dovedesc că sunteți un chiriaș de încredere.

Este important să îl respectați pe proprietar, este una dintre condițiile care sunt obligatorii într-o negociere. Oricare ar fi cerințele tale este important tonul pe care îl ai și modalitatea de abordare.

 

 

Marile centre universitare din țară au numeroase oferte pe piață ideale pentru studenți. Depinde desigur de bugetul fiecăruia, care sunt condițiile și zonele pentru care optează. Cea mai ieftină variantă pentru studenți, este o cameră într-un apartament.

Cea mai modestă sumă pentru chirii Cluj este de 150 de Euro. Cu această sumă nu aveți prea multe variante disponibile. Nu există pe piața imobiliară decât câteva garsoniere la acest preț asta în cazul în care aveți norocul să le gasiți la timp.

Astfel cea mai ieftină variantă râmâne tot o cameră proprie într-un apartament.

Iată cum stă situația apartamentelor de închiriat în marile centre universitare:

Capitala țării vine cu ofertă de 150 de Euro pentru un imobil de 18 metri pătrați, utilat și mobilat fiind situat în Drumul Taberei. La un preț mai mic de 100 de Euro studenții din capitală pot opta pentru o cameră în zona Tineretului. Cartierele preum Giulești, Berceni sau Pantelimon au oferte mai mici pentru cei care sunt interesați, până în 100 de Euro.

În partea de vest a țării, Timișoara pune la bătaie o garsonieră confort 3 la un preț lunar de 120 de Euro. Garsoniera nu are mai mult de 18 metri pătrați. Zona Blascovici scoate pe piața imobiliară garsoniere de 34 de metri pătrați complet utilate și mobilate la un preț lunar de 150 de Euro.

Iași oferă studenților apartament cu o cameră ,construcție veche la un preț lunar de 130 de Euro. Suprafața imobilului este de 42 de metri pătrați, spațiul de închiriat fiind complet utilat și mobilat. Zonele în care puteți găsi astfel de apartamente de închiriat sunt Alexandru cel Bun și Păcurari.

În Brașov, un imobil monocameral se închiriază cu 140 de Euro pe lună având o suprafață utilă de 35 de metri pătrați. Centrul este cel care dictează prețurile, o garsonieră de închiriat de 28 de metri pătrați ajunge la 150 de Euro pe lună.

Centrul Transilvaniei, Cluj Napoca zona în care chiriile sunt cele mai mici, este Florești, o comună situată la 5 km de centrul orașului. Aici găsiți apartamente de închiriat la cele mai mici prețuri. Astfel ca, o garsonieră Cluj de 32 de mp, utilată și mobilată nu depășeste 120 de Euro. Avantajul în această zonă este dat de prețul mici al chiriilor la apartamente cu 2 camere care nu depășește 150 de Euro. Apartamentele au o suprafață utilă de 50 de mp și sunt complet mobilate și utilate.

Pe litoral prețurile lunare plătite pentru chirii sunt destul de mari. În Constanța o garsonieră de 12 mp în construcție veche dar complet utilată și mobilată are un preț pe lună de 125 de Euro. Pentru cei care sunt interesați există apartamente în Constanța la un preț bun în Campus dar confortul este doar de nivelul 3.

 

 

Informaţii în completare