Chirie Cluj - Renegocierea Chiriei Se Face În Sezonul Rece

Chiar dacă greu de crezut proprietarii apartamentelor de închiriat, nu iși doresc să obțină un preț cât mai ridicat ci să aibă parte de chiriași serioși. Cel mai potrivit moment pentru a renegocia tariful lunar pentru chirie Cluj este sezonul rece. Sectorul imobiliar trece printr-o perioadă de stagnare pe parcursul anotimpului rece.

Cea mai cerere de chirii este la începutul anului universitar, în septembrie și octombrie, astfel că indiferent că ești un chiriaș longeviv sau te muți în alt imobil în fiecare an, sezonul rece este cel mai prielnic moment pentru a renegocia contractul de închiriere.

Iată câteva sfaturi utile pentru renegocia chiria lunară:

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să studiați piața. Prin studiul pieței înainte de a stabili întâlnirea cu proprietarul veți fi foarte bine informat asupra tarifelor care se practică în perioada respectivă în zonele în care locuiți.

În ultimii ani chiriile au cunoscut o ușoară scădere odata cu criza, dar este bine să știți exact care sunt intervalele în care se încadrează prețurile în prezent pentru a-i propune proprietarului un preț cât mai aproape de realitatea pieței. Trebuie să vă interesați și asupra prețurilor din celelalte zone ale orașului pentru a avea termen de comparație.
Dacă doriți puteți face o listă pe care să o prezentați proprietarului ca fiind principalul argument adus în renegocierea tarifului de închiriere.

Există o mulțime de alte apartamente de închiriat pe piața imobiliară iar proprietarul dumneavoastră este conștient că poate pierde dacă nu este dispus să negocieze.

Un atuu important în procesul de negociere este să dovediți că sunteți un chiriaș de încredere. Chiar dacă proprietarii iși doresc câștiguri substanțiale, acesta nu este cel mai important factor ci faptul că iși doresc o persoană de încredere. Proprietarii încredințează chiriașului bunurile lor de valoare din apartament.
Plata la timp a tuturor cheltuielilor, faptul ca a-ți avut grijă de apartament sunt lucruri care contează pentru proprietar și lucruri care dovedesc că sunteți un chiriaș de încredere.

Este important să îl respectați pe proprietar, este una dintre condițiile care sunt obligatorii într-o negociere. Oricare ar fi cerințele tale este important tonul pe care îl ai și modalitatea de abordare.

 

 

Mystroll DESiGN, moda in lumea carucioarelor pentru copii

Colaborarea dintre producatorul de carucioare pentru copii Mystroll Baby si Stefano Bellini de la Baby-Italia a condus la rezultate spectaculoase. Noile dezvoltari implementate de Mystroll in 2014, precum cadru robust din aliaj aluminiu cu sistem click & go pentru accesorii, maner din piele, suspensii off-road, roti cu design sportiv, sistem iluminare si semnalizare cu Led-uri, sunt acum asociate cu materiale textile de exceptie:- textura cu tuseu placut, - calitatea si originalitatea culorilor si modelelor, - tratamente: ignifugate, tratate antistatic si anti-murdarire, impermeabilizare.

 

Calitatea actului de design isi are esenta in  bunul gust si stiinta cu care sunt asociate culorile si texturile pe acelasi carucior, transformand fiecare propunere intr-un obiect de arta. Cadrul caruciorului, negru sau argintiu la variantele standard, a fost inlocuit in cazul acestor obiecte de design cu un cadru alb, iar aspectul off-road al rotilor a fost indulcit, prin adaugarea de spite de culoare alba, de o eleganta desavarsita.Geanta de voiaj este acum un accesoriu de moda. Singurul motiv pentru care nu va fi oferita in marile magazine de moda de la Paris sau Milano, este pretul extrem de mic, parte a politicii de marketing si  punct forte al Mystroll, Cel mai bun raport Pret/Calitate.Pentru cei ce nu au aflat inca foarte multe despre carucioarele Mystroll, este demn de mentionat ca sunt singurele carucioare capitonate la interior, cu bumbac egiptean, un sortiment unic de bumbac din care se confectioneaza lenjerii de pat de cea mai inalta calitate. Confortul bebelusului in landourile Mystroll atinge perfectiunea: salteluta Memory form, tuse placut, antistatic, anticaterian.

Cele 18 modele de carucioare pentru copii din colectia Mystroll- Design, vor fi lansate in Romania cu ocazia Baby-Boom aprilie si vor fi comercializate numai prin magazine Baby Boutique, urmand a fi aduse la comanda cu un termen de livrare de cca 30 zile.  Aceasta colectie de carucioare va fi comercializata la un pret promotional de 2400 Lei, inclusiv TVA, in varianta 3 in 1.

Distribuitorul exclusiv in Romania al marcilor Mystroll si Baby-Italia este TUCOR SRL,

Bucuresti, Str.Gen.Berthelot 99,

Tel. 0212203060.

Panouri Solare IstGrun

                                               Panouri Solare , preturi de la 110 Euro , livrare gratuita in tara doar in 24 de ore ! Comanda acum si maine primesti !Panouri Solare IstGrunOdata cu produsele de la noi primiti si suport tehnic de calitate la http://www.istgrun.ro/

Chirii Cluj-Care Sunt Chiriile Pe Care Le Poți Gasi la 150 de Euro

Marile centre universitare din țară au numeroase oferte pe piață ideale pentru studenți. Depinde desigur de bugetul fiecăruia, care sunt condițiile și zonele pentru care optează. Cea mai ieftină variantă pentru studenți, este o cameră într-un apartament.

Cea mai modestă sumă pentru chirii Cluj este de 150 de Euro. Cu această sumă nu aveți prea multe variante disponibile. Nu există pe piața imobiliară decât câteva garsoniere la acest preț asta în cazul în care aveți norocul să le gasiți la timp.

Astfel cea mai ieftină variantă râmâne tot o cameră proprie într-un apartament.

Iată cum stă situația apartamentelor de închiriat în marile centre universitare:

Capitala țării vine cu ofertă de 150 de Euro pentru un imobil de 18 metri pătrați, utilat și mobilat fiind situat în Drumul Taberei. La un preț mai mic de 100 de Euro studenții din capitală pot opta pentru o cameră în zona Tineretului. Cartierele preum Giulești, Berceni sau Pantelimon au oferte mai mici pentru cei care sunt interesați, până în 100 de Euro.

În partea de vest a țării, Timișoara pune la bătaie o garsonieră confort 3 la un preț lunar de 120 de Euro. Garsoniera nu are mai mult de 18 metri pătrați. Zona Blascovici scoate pe piața imobiliară garsoniere de 34 de metri pătrați complet utilate și mobilate la un preț lunar de 150 de Euro.

Iași oferă studenților apartament cu o cameră ,construcție veche la un preț lunar de 130 de Euro. Suprafața imobilului este de 42 de metri pătrați, spațiul de închiriat fiind complet utilat și mobilat. Zonele în care puteți găsi astfel de apartamente de închiriat sunt Alexandru cel Bun și Păcurari.

În Brașov, un imobil monocameral se închiriază cu 140 de Euro pe lună având o suprafață utilă de 35 de metri pătrați. Centrul este cel care dictează prețurile, o garsonieră de închiriat de 28 de metri pătrați ajunge la 150 de Euro pe lună.

Centrul Transilvaniei, Cluj Napoca zona în care chiriile sunt cele mai mici, este Florești, o comună situată la 5 km de centrul orașului. Aici găsiți apartamente de închiriat la cele mai mici prețuri. Astfel ca, o garsonieră Cluj de 32 de mp, utilată și mobilată nu depășeste 120 de Euro. Avantajul în această zonă este dat de prețul mici al chiriilor la apartamente cu 2 camere care nu depășește 150 de Euro. Apartamentele au o suprafață utilă de 50 de mp și sunt complet mobilate și utilate.

Pe litoral prețurile lunare plătite pentru chirii sunt destul de mari. În Constanța o garsonieră de 12 mp în construcție veche dar complet utilată și mobilată are un preț pe lună de 125 de Euro. Pentru cei care sunt interesați există apartamente în Constanța la un preț bun în Campus dar confortul este doar de nivelul 3.

 

 

Care este viitorul ziarelor?

In trecut existau doar ziare tiparite. Astazi, datorita dezvoltarii tehnologiei, avem si ziare in varianta online. Exista chiar persoane care citesc ziarul direct de pe telefonul mobil in transportul public, in timp ce se indreapta catre locul de munca. Astazi putem citi ziarul de pe calculator, tableta sau telefon mobil, de oriunde in lume.

In Romania, exista ziare tiparite care sunt distribuite gratuit, zilnic, la metrou. De asemenea, exista si ziare tiparite pentru care trebuie sa platesti. In schimb, cei care citesc ziarul online au acces gratis la el, in orice moment, atata timp cat au acces la internet.

Ziarele tiparite inca supravietuiesc deoarece exista persoane cu varste cuprinse intre 30-80 de ani care inca platesc pentru ele. Insa, tinerii tind sa nu mai cumpere ziarul si prefera sa citeasca online stirile. Acest lucru a cauzat un declin continuu al ziarelor tiparite. In general, oamenilor le este mult mai comod si mai ieftin sa citeasca ziarul online. Din ce in ce mai putini oameni sunt dispusi sa plateasca pentru a citi stirile. Internetul ne permite astazi sa avem acces foarte usor la informatiile de care avem nevoie printr-un singur click, dar mai ales gratis.

Pe masura ce v-a trece timpul, probabil, ca din ce in ce mai multe persoane vor prefera sa citeasca ziarele online. Progresul tehnologic favorizeaza accesul la informatie. In viitor, faptul ca putem afla stirile de oriunde, oricand nu ni se va mai parea ceva iesit din comun. Desigur ca vor exista si persoane care vor continua sa cumpere ziarele tiparite, insa probabil ca intr-un numar foarte mic.

Informaţii în completare